Startpagina
Motivatie
V.A. de Pols B.V.
Netwerk
Stijl
Loopbaan
CV-Competence statement
Beschikbaarheid-Contact
Algemeen Management
Financieel Management
Marketing Management
Project Management
Wensenlijstje
Luigi Fraaij
Wellness International Network - WIN
Appartementen Duitsland te koop
Seller-Keller
 

Motivatie: waarom ben ik interim manager?

Ik hou van mijn beroep: executive interim manager. Ik voel me in mijn element in situaties die gekenmerkt worden door chaos, onzekerheid, complexiteit en politiek gekonkel. Het scheppen van duidelijkheid, aanbrengen van ordening en structuur, duidelijke keuzes maken, prioriteiten stellen, de juiste klokjes op het dashboard en de middelen inzetten op de meest winstgevende activiteiten van uw bedrijf is een ware uitdaging. Samenwerken met mensen, in dit soort situaties, is fascinerend.

Ik vind het intrigerend om de "verborgen schatten" in uw onderneming te identificeren en in te zetten voor uw bedrijf. Ze zijn te vinden in de mensen en de middelen ( voorraden, machines, systemen, produkten en markten). Om ze te laten functioneren is het vaak nodig een aantal blokkades uit de weg te ruimen. Heerlijk gewoon.

Een ander interessant aspect aan mijn beroep is de verscheidenheid. Verschillende organisaties, mensen, bedrijfsprocessen, producten, markten, systemen, culturen enz. Door de beperkte duur van de opdrachten, worden de mogelijkheden voor de toekomst geoptimaliseerd. Bij de uitvoering van mijn opdracht staat het belang van u, als klant, voorop. Uw tevredenheid is de kroon op mijn werk.

  interim manager Jos B. Rikhof MBA interim management
vulling
"To know is nothing at all; to imagine is everything."
(Albert Einstein)