Startpagina
Motivatie
V.A. de Pols B.V.
Netwerk
Stijl
Loopbaan
CV-Competence statement
Beschikbaarheid-Contact
Algemeen Management
Financieel Management
Marketing Management
Project Management
Wensenlijstje
Luigi Fraaij
Wellness International Network - WIN
Appartementen Duitsland te koop
Seller-Keller
 

Loopbaan meest recent

Juli 2005 - September 2005: Interim financieel manager grafische onderneming in Twente. Diverse financial reengineering scenario's uitgewerkt. Na faillissement nauw betrokken geweest bij de doorstart van de onderneming.

De eerste klanten hebben geboekt in maart 2005 voor Argentina 4U. Ze hadden goede ervaringen met Peru4U.

December 2004- heden: opstart en bouw van Argentina 4U en Boliva 4U. De eerste klanten hebben geboekt in maart 2005 voor Argentina 4U. Ze hadden goede ervaringen met Peru4U.

Maart 2003- Juni 2003: Quick scan metaal bedrijf in de randstad. Gevolgen: herfinaciering en reorganisatie van het bedrijf.

April 2002 - heden: ontwerp en bouw van eigen onderneming: Peru4U. Peru4U is een internet reisorganisatie die belangstellenden, komende van alle uithoeken van de aarde, de gelegenheid biedt een op maat gemaakte reis naar en in Peru te laten genieten. Peru4U is "a creator of a life lasting Peru travel experience". Zie: http://www.peru4u.com.

Van 1 april 2001 tot 1 april 2002: Sabbatical
Hoogtepunten waren het restaureren van mijn klassieke motor (Kawasaki KZ 1300), orientatie op en aankoop van onroerend goed aan de Turkse riviera en mijn 10 weekse rondreis door Peru, samen met de geadopteerde, van Peruaanse afkomst zijnde, zoon van mijn vrienden.

Mijn sabbatical heeft de volgende criteria voor de toekomst opgeleverd: meer flexibiliteit, meer vrije tijd, meer ondernemersschap en een attractief inkomenspotentieel om leuke en nuttige dingen te doen.

loopbaan als interimmanager/adviseur :: loopbaan als werknemer
  interim manager Jos B. Rikhof MBA interim management
vulling
"A man is known by the company he organizes."
(Ambrose Bierce)