Startpagina
Motivatie
V.A. de Pols B.V.
Netwerk
Stijl
Loopbaan
CV-Competence statement
Beschikbaarheid-Contact
Algemeen Management
Financieel Management
Marketing Management
Project Management
Wensenlijstje
Luigi Fraaij
Wellness International Network - WIN
Appartementen Duitsland te koop
Seller-Keller
 

Luigi (Ralphord) Fraaij alias Luigi A.V.E. Savoy d'Carignan

November 2010: andere naam

Begin november 2010 word ik a.d.h.v. deze publicatie gebeld door de penningmeester van een kerkelijke instantie in Den Haag. Luigi heeft zich aldaar onder een andere naam, Luigi A.V.E. Savoy d'Carignan, in het bestuur weten te manoevreren. Sinds zijn aantreden zijn geldbedragen wederrechterlijk ontvreemd. In verband hiermee is aangifte van diefstal c.q. verduistering tegen Luigi bij de politie gedaan. Sindsdien is Luigi in geen velden of wegen meer te bekennen.

Om geen misverstand te laten bestaan over wie het gaat, heb ik een foto van Luigi geplaatst:

Luigi Fraaij alias Luigi A.V.E. Savoy d'Carignan

September 2009: Luigi daagt mij in kort geding

In september 2009 word ik door Luigi Fraaij, middels zijn raadsman mr. E. Fransen, gedagvaard in kort geding voor de Rechtbank te Almelo. Hij eiste verwijdering van deze plublicatie op het internet en 20.000 Euro immateriele schadevergoeding omdat hij, volgens zijn stelling door deze publicatie geen baan kan vinden. Ik kon niet zo snel een advocaat regelen en heb zelf het verweer gevoerd.

Uitkomst van het kort geding is geweest dat Luigi's vorderingen zijn afgewezen. Wel moest ik naar het oordeel van de rechter enkele geringe aanpassingen in de tekst doorvoeren.

Hierop is Luigi in beroep gegaan bij het Hof in Arnhem. Dit beroep heeft hij echter niet doorgezet. De procedure "slaapt".

Ondertussen heb ik een vonnis gehaald bij de Rechtbank te Almelo om mijn vordering zeker te stellen. Deze zou immers na 5 jaar verjaren.De Rechter heeft mijn vorderingen toegewezen.

Hoe het begon

Luigi Fraaij belde mij in september 2005 op met het verhaal dat de Belastingdienst bij hem op de stoep stond om beslag te leggen. Hij had geld nodig en vroeg mij of ik hem voor 3 maanden 6000 Euro kon lenen. Aan de hand van de stukken die hij opstuurde, kwam ik tot de conclusie dat hij aan de helft ook wel genoeg had. Deze heb ik hem geleend onder de voorwaarde dat hij het binnen 3 maanden terug zou betalen. Ik was druk en had verder geen tijd e.e.a. te boordelen.

Na 3 maanden was vogel Luigi gevlogen, zonder achterlating van enige adresgegevens. Niet zo fraai! De gemeente Enschede mocht i.v.m. de Wet op de Persoonsregistratie zijn nieuwe adresgegevens niet afgeven. Mijn advocaat heeft nog tevergeefs geprobeerd deze gegevens te achterhalen. Luigi was alleen nog sporarisch via SMS te bereiken. Bij die gelegenheden beloofde hij telkens het geld terug te betalen of "hij werkte eraan".

In Juni 2006 heb ik bij de politie in mijn woonplaats aangifte van oplichting gedaan. De politie kon hem echter aanvankelijk niet traceren. Ook heb ik destijds de gegevens gepubliceerd op www.oplichting.misdrijven.klup.nl

Naar aanleiding van deze melding kreeg ik reacties en hieruit bleek dat Luigi in Den Haag vertoefde. Ik ben toen naar Den Haag gereden en kwam erachter waar hij werkte.

Op mijn aangeven heeft de politie in Den Haag hem aangehouden en verhoord. Echter justitie kwam tot de conclusie dat er sprake was van een civiele zaak. Daarna is Luigi op vrije voeten gesteld.

Met deze vermelding beoog ik de lezer te behoeden voor teleurstellingen in de financiele en emotionele sfeer als gevolg van enige relatie met Luigi Fraaij.

Weet u op welk adres Luigi verblijft? Bel (0653621101) of mail (jr[at]interimman.com) me dan even.

vulling
"As je mekaar niet meer vertrouwen kan, waar blijf je dan, zo is het toch meneer!?"

(Ja zuster, nee zuster)